MENY

Alrekdagene 2023 samleside

Under finner du lenker til presentasjoner og deltakerliste fra Alrekdagene 2023. I år satte vi prioriteringer og ekstern finansiering for å løse samfunnsutfordringer, på agendaen.

 

Alrekdagene 2023 gikk av stabelen 20-22. september. Estimert har  rundt 700 vært innom ett eller flere arrangementer. Dette inkluderer studenter og ansatte tilknyttet klyngens partnere, men også innbyggere – særlig når det gjelder forskernatten. Day Zero var i år som tidligere et samarbeidsarrangement på tvers av klyngene Alrek, Polyfon og Idrettsklynge Vest, i tillegg til ROS og TheseWays. Forskernatten vår er delvis finansiert av Norges Forskningsråd, og hele programmet inngår som del av Forsknignsdagene i Bergen. Programmet kan dere fortsatt finne her: Alrekdagene 2023 – Alrek (alrekhelseklynge.no)

Presentasjoner

Deltakerlister parallelle fagdebatter

Fagdebattene hadde som formål å starte samtalen på tvers av fagmiljer i Alrek, og bygge nettverk. Vi håper derfor at  deltakerlistene blir et verktøy for å fortsette samtalen, og gjør dem derfor tilgjengelige her. Innlederne til fagdebattene kan dere i tillegg finne her.

Deltakerliste for fagdebatten «Barn og unges helse»

Deltakerliste for dagdebatten «God og trygg aldring»

Deltakerliste for fagdebatten «Kvinnehelse»

Ta kontakt med post@alrekhelseklynge.no for å få deltakerlistene som excelfil.

Relaterte nyheter

Alrekdagene 2023: Day Zero

Arbeidslivstorget 2023

Forskernatt «Søvnens makt»