MENY

Pandemiseminar – dilemmaer og muligheter

9.-9. desember 2020

Digitalt (møtelenke blir tilsendt, strømmes også på Facebook)

Foto: Colourbox

9. desember inviterer Pandemisenteret til paneldebatt om koronatiltak og webinar om forskningsmuligheter i pandemien.

Er du nysgjerrig på hva pandemi-forskere ved UiB mener om koronatiltakene? Og om beslutningstakerne i kommunen er klare for å diskutere konsekvensene av koronatiltakene? Ønsker du å høre mer om hvilken forskning som trengs for å forebygge og håndtere pandemier? Og skulle du ønske du visste hvordan du kan skaffe finansiering til covid-19 forskning?

Dersom svaret er ja, må du få med deg Pandemisenterets aller første webinar!

9. desember kl. 13.00 inviterer vi til debatt om koronatiltakene. Og til deg som er forsker har vi samlet noen av våre dyktige forskningsrådgivere som etter debatten vil fortelle oss hvordan brukermedvirkning og tverrfaglighet er avgjørende for å skaffe penger til forskningen.

Program:

13.00: «Koronatiltakenes mange dilemmaer», paneldebatt ledet av Marion Solheim (UiB). Deltakere: Beate Husa (Bergen kommune), Sølve Garlimo (representant for Protest mot koronaregler), Roger Strand (Senter for vitenskapsteori ved UiB) og Eirik Holmøyvik (Det juridiske fakultet ved UiB).

13.45: Pause

14.00: «Tverrfaglighet og brukermedvirkning: nøklene til innovasjon og til pengekilder for covid-19 forskning» ved Ramune Midttveit og Nils Gunnar Songstad.

Meld deg på webinaret her https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=9516930 og så sender vi lenken til det digitale møterommet når det nærmer seg.
Det vil være muligheter for å stille spørsmål i chat underveis i webinaret.

Om Pandemisenteret

Tirsdag 27. oktober ble Norges første pandemisenter åpnet av statsråd Henrik Asheim. Pandemisenteret skal være et tverrfaglig og tverrfakultært senter som har som sin viktigste oppgave å inspirere og legge til rette for forskning, utdanning og formidling om pandemier. Visjonen til senteret er å produsere samfunnsrelevant kunnskap for forebygging og håndtering av pandemier i et langsiktig perspektiv. Senteret har som formål å initiere og legge til rette for tverrfaglig og tverrfakultært forsknings- og utdanningssamarbeid om tema relatert til pandemier.

DigitalHelse2024

29.-30. mai 2024

Quality Hotel Edvard Grieg

Generasjon – En aldringsfestival

31.-31. mai 2024

Litteraturhuset i Bergen

Bilde av bygg: Eivind Senneset. Bilde av dame: Unsplash

Alrek studentkonferanse 2024

5.-5. juni 2024

Alrek helseklynge, Midgard

Hagefest!

18.-18. juni 2024

Årstadveien 17