MENY

Hvordan kan forskning lede til innovasjon i helsetjenesten – og motsatt?

1.-1. november 2023

11:00

HelseCampus Stavanger

"Hvordan kan forskning lede til innovasjon i helsetjenesten - og motsatt?" er en prekonferanse til Helsetjenesteforskningskonferansen.

Er du lidenskapelig opptatt av å skape fremtidens helsetjenester? Ønsker du å forstå dybden av samspillet mellom forskning og innovasjon i helsesektoren? Da er dette en begivenhet du ikke vil gå glipp av!

Program og påmelding ved å trykke her.

Sammen med HelseCampus Stavanger inviterer vi deg til en spennende prekonferanse for Helsetjenesteforskningskonferansen. Utforsk fagtemaet: «Hvordan kan forskning lede til innovasjon i helsetjenesten – og motsatt?». La oss sammen finne veier der forskning og innovasjon kan samarbeide for å skape mer bærekraftige og effektive helsetjenester og -utdanninger. Målgruppen er ansatte innen akademia, helsetjenesten og næringsliv.

1. Spennende foredrag fra ledende eksperter.

2. En livlig paneldebatt som garantert vil sette i gang tanker.

3. Mulighet for å stille spørsmål som deltaker.

4. Ingen påmeldingsavgift.

5. Gratis lunsjservering.

Onsdag 1. november 2023 kl. 11:00-15:00, HelseCampus Stavanger (Professor Olav Hanssens vei 7a, bygg i2, 4021 Stavanger), atriet.

Arrangeres av Det helsevitenskaplige fakultet, HelseCampus Stavanger (HCS), Norwegian Smart Care Cluster (NSCC) og ALREK helseklynge.

 

 

Anbefalt*: Ressursutfordringer i helsevesenet – hvordan kan teknologi og nye samarbeid bidra?

19.-19. september 2023

Eitri Helseinkubator

Lunsjworkshop: Brukermedvirkning i Alrek

10.-10. november 2023

Borgertun, Årstadveien 17