MENY

Student- og arbeidslivstorg, Alrekdagene 2022

23.-23. september 2022

Midgard, Alrek helseklynge, Årstadveien 17

23. september klokken 14:00 til 16:00 inviterer vi studenter fra UiB, HVL og VID til et karrieretorg. Det blir servert pizza og brus! Arrangementet er gratis.

ung kvinne med laptop og Alreklogo
Bilde fra Colourbox

Student? Meld deg på her

På karrieretorget vil du som student få muligheten til å bli bedre kjent med mulige arbeidsplasser og karriereveier etter endt studie! Holder du på å planlegge masteroppgave og vil gjøre det i samarbeid med kommune, sykehus eller private aktører, er dette også stedet å oppsøke, eller om du er på jakt etter en spennende praksisplass.

Vi rigger til med stands fra flere arbeidsgivere, og vi har verter som vil veilede og introdusere deg som student til aktuelle stands. Vi stiller også med pizza og brus på en fredag!

Vil du holde stand? Da melder du deg på via påmeldingsskjema for Arbeidsgivere som vil delta. Der finner du også mer informasjon hva det innebærer å ha stand på arbeidslivstorget.

Program

14:00-14:10 Sted: Midgard, 0. etasje, Årstadveien 17
Speedkurs CV og søknadsbrev

Alle på kullet har samme kvalifikasjon – hvordan få arbeidsgiver til å legge merke til din søknad? Hvordan vri en helse- eller sosialfaglig CV-en inn mot andre typer stillinger? Hva skal til for å få en god jobbmatch?

 • Jardtrud Yndestad Jardtrud Yndestad Avdelinsleder
  NAV Bergenhus
14:10-14:20 Sted: Midgard, 0. etasje, Årstadveien 17
Speedkurs selvstendig næringsdrivende

Fysioterapeuter, allmennleger, farmasøyter og odonotologer jobber svært ofte som selvstendig næringsdrivende. Hva bør du tenke på når du skal starte opp, eller ta valget mellom fast stilling og egen bedrift?

Blir også tilgjengelig på stand for spørsmål!

 • Nina-Margrethe Tennebekk Theodorsen Nina-Margrethe Tennebekk Theodorsen Fysioterapeut og stupendiat
  Institutt for global helse og samfunnsmedisin
14:20-14:30 Sted: Midgard, 0. etasje, Årstadveien 17
Speedkurs for deg som vil realisere din innovative ide

Har du utviklet en god ide, og ønsker å jobbe med den videre? Hvordan komme fra ide til produkt til market? Her får du presentert gode verktøy!

 • Lars Grønnestad Lars Grønnestad Prosjektleder innovasjon
  VIS innovasjon
14:30-16:00 Sted: Midgard, 0. etasje, Årstadveien 17
Arbeidslivstorg

Finn deg litt pizza, bli oppsøkt av en vert, få praten i gang, og finn veien til rette stand!

 • Byrådsavdeling for helse og omsorg Byrådsavdeling for helse og omsorg Spennende karriereveier innen helse, omsorg, sosial, e-helse, ledelse, rådgivning, innovasjon, plan- og strategi.
 • Etat for barn og familie Etat for barn og familie Spennde muligheter innen helsesykepleie/jordmødre, barnevernpedagog og sosionom, ergo-/fysioterapeuter, masterstudenter, rådgivning, ungdomsarbeid med mer!
 • Haukeland universitetssykehus, Helse Bergen Haukeland universitetssykehus, Helse Bergen Bredt spekter av jobbmuligheter innen helse: Sykepleier, lege, bioingeniør, stråleterapi, radiografi m.m.
 • Haraldsplass Diakonale sykehus Haraldsplass Diakonale sykehus Bredt spekter av jobbmuligheter innen helse: Sykepleiere, leger, overleger, bioingeniører, radiografer, fysio, LIS1 m.m
 • Olaviken alderspsykiatriske sykehus Olaviken alderspsykiatriske sykehus Bredt spekter av jobbmuligheter innen helse: Spesialister, leger, helse, undervisning, innovasjon, IT, forskning m.m.
 • NAV NAV Tilsetter personer med ulike bakgrunn, men brorpartnen har bakgrunn innen helse og sosial, inkludert sosionomer. Kandidater som er gode i møte med brukere, arbeidsgivere og samarbeidspartnere, gjerne med master.
 • A2G kompetanse A2G kompetanse Jobbveiledning, motivering og mestring, kurs, arbeidsrettet rehabilitering, oppfølging av autismespekterforstyrrelser m.m.
 • Det medisinske fakultet og Det psykologiske fakultet Det medisinske fakultet og Det psykologiske fakultet Karriere innen forskning, utvikling, undervisning eller rådgivning.
 • UiB idé UiB idé Gir studentar mulighet for å søke støtte til gode innovasjonsideer, rådgivning om å gå fra innovasjon til bedrift
 • Fakultet for helse- og sosialvitskap (FHS) Fakultet for helse- og sosialvitskap (FHS) Karriere innen forskning, utvikling, undervisning eller rådgivning.
 • HVL skape HVL skape HVL Skape vil møte studenter som ønsker å arbeide med egne forretningsideer, eller søke Forskningsrådets Stud-ENT-ordning.
 • VIS innovasjon VIS innovasjon Holder speedurs om hva en kan gjøre for å sette kunnskap eller en god ide ut i livet. Som arbeidsgiver er VIS interessert i dem med faglig spesialisering, god forretningssans og interesse for innovasjon.
 • Motiview Motiview Interessert i masterstudenter for analyser av innsamlet materiale, kandidater til salg, produktutvikling, helseinnovasjon.
 • Bouvet Bouvet Kombinasjon av helse og IT, tjenestedesign, prosjektledelse og prosessutvikling. Har prosjekter og rådgivning mot områder som helse, barnevern, helseteknologi.
 • Bergen Røde Kors Bergen Røde Kors Meningsfylt frivillig arbeid og ansetter blant annet frivillighetskoordinatorer og har Bergen Røde Kors sykehjem
 • Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester Helse- og sosialfag, samarbeide om masteroppgaver på demensomsorg, utviklingshemming, velferdsteknologi, pasientsikkerhet m.m

Bli bedre kjent med arbeidsgiverne og deres nettsider

Byrådsavdeling for helse og omsorg

Etat for barn og familie

Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Vestland (Hordaland)

Haukeland universitetssykehus

Haraldsplass diakonale sykehus

Olaviken alderspsykiatriske sykehus

NAV

A2G kompetanse

Det medisinske fakultet

Det psykologiske fakultet

UiB idé

Fakultet for helse- og sosialvitskap

HVL skape

Vis innovasjon

Motitech

Bouvet

Bergen Røde Kors

Fra nyutdannet til selvstendig næringsdrivende - Fysioterapeut og tannlege svarer på spørsmål!

Folkehelsekonferansen i Bergen 2023

7.-7. desember 2023

Grand Hotel Terminus

Anbefaler: SKIL-Forum 2024 – Psykt urettferdig!

8.-8. februar 2024

Scandic Flesland Airport

Bærekraftig arbeidsinkludering: Migranter

5.-5. april 2024

Auditorium M003, K2, Campus Kronstad, Høgskulen på Vestlandet

DigitalHelse2024

29.-30. mai 2024

Quality Hotel Edvard Grieg