MENY

Onsdagspresentasjon: Hvilke grep gjør Bergen kommune for å rekruttere og beholde helsepersonell?

4.-4. oktober 2023

Kantinen i Alrek helseklynge, Årstadveien 17

Byrådsavdeling for helse og omsorg jobber aktivt med å utvikle rekrutteringsarbeidet, og en rekke overordnete tiltak settes nå i gang.

Rådgivere i Byrådsavdeling for helse og omsorg, Gunn-Brit Grøvan og Ahmer Sheikh. Bilde tatt på Rådhuset
Rådgivere i Byrådsavdeling for helse og omsorg, Gunn-Brit Grøvan og Ahmer Sheikh jobber med tiltak som skal styrke rekruttering og beholding av helsepersonell i kommunen

Sett av en halvtime for å bli bedre kjent med fagmiljøene i Årstadveien 17! Vanligvis arrangeres presentasjonene første fredag i måneden. Denne gangen arrangeres presentasjonen på en onsdag i stedet. De månedlige presentasjonene organiseres av Husrådet, og finner sted i kantinen i Årstadveien 17. Presentasjonene rullerer mellom fagmiljøene, og er en aktivitet med mål om å samle ansatte og studenter både i og utenfor Årstadveien 17, slik at vi kan bli bedre kjent på tvers av miljøene. Denne gang er det Bergen kommune ved Byrådsavdeling for helse og omsorg sin tur – velkommen til morgenkaffe og faglig påfyll!

4. oktober kl. 09.00-09.30

Tema og innleder
09.00-09.30 Sted: Kantinen

Mangel på helsepersonell utfordrer helse- og omsorgstjenestene i hele landet, og Bergen er ikke noe unntak. Byrådsavdeling for helse og omsorg (BHO) har ansatt rådgivere som skal jobbe målrettet med å utvikle arbeidet med å beholde og rekruttere ansatte innen helse og omsorg. Gunn-Britt Grøvan og Ahmer Sheikh jobber med både kortsiktige og langsiktige tiltak, og Gunn-Britt Grøvan vil i sin presentasjon fortelle om grep BHO gjør for nettopp å beholde og rekruttere helsepersonell.

  • Gunn-Britt Grøvan Gunn-Britt Grøvan Rådgiver i Seksjon for HR og organisasjon
    Byrådsavdeling for helse og omsorg, Bergen kommune

Folkehelsekonferansen i Bergen 2023

7.-7. desember 2023

Grand Hotel Terminus

Anbefaler: SKIL-Forum 2024 – Psykt urettferdig!

8.-8. februar 2024

Scandic Flesland Airport

Bærekraftig arbeidsinkludering: Migranter

5.-5. april 2024

Auditorium M003, K2, Campus Kronstad, Høgskulen på Vestlandet

DigitalHelse2024

29.-30. mai 2024

Quality Hotel Edvard Grieg