MENY

Helseinnovasjonssenteret presenterer seg

13.-13. juni 2024

11:15 - 12:45

Garpeklubben, åpent rom, 4. etasje, Alrek

Direktøren for Helseinnovasjonssenteret i Kristiansund besøker Alrek helseklynge. Ta med lunsjen og kom om du vil bli kjent med hva de driver med.

Vi får besøk av Helseinnovasjonssenteret i Kristiansund, som jobber for en mer bærekraftig organisering av helsetjenestetilbudet i Norge. Vi starter med et møte med Kunnskapskommunen Helse Omsorg Vest klokken 10.30 – du må gjerne også bli med her! – før vi får en presentasjon om Helseinnovasjonssenteret som som er åpen for alle interesserte! Etter dette tar vi en tur ned i e-helsearenaen til HVL, går bortom VID vitenskaplige høyskole, før vi ender på Eitri helseinkubator. Formålet er å bli kjent med hvordan vi jobber for å oppnå mye av de samme målene for en enda bedre og mer bærekraftig helsesektor.

Helseinnovasjonssenteret søker å finne nye løsninger på nasjonale helseutfordringer gjennom kunnskap, forskning, utvikling og innovasjon. Senteret tar utgangspunkt i lokale, reelle behov hos bruker og tjeneste, samskaper nye løsninger på tvers av nivå og sektorer, og leverer sluttverdi med nasjonal relevans. Les mer om Helseinnovasjonssenteret, hvordan de jobber og deres prosjekter på hjemmesiden deres.

Hagefest!

18.-18. juni 2024

Årstadveien 17

Designfrokost

18.-18. juni 2024

Midgard, Årstadveien 17, Alrek helseklynge

Seminar om planlegging og tilrettelegging for å bo i egen bolig livet ut

19.-19. juni 2024

Alrek helseklynge, Årstadveien 17, rom 3F9/digitalt

Bærekraftig helsetjeneste – eller overforbruk av ressursene?

26.-26. august 2024

Midgard, 0. etasje, Årstadveien 17