MENY

Frokostmøte «Utvikling av helsetjenester»

27.-27. oktober 2022

08:00

Storsalen i Bikuben kurs og konferansesenter, Haukeland universitetssjukehus

Endringsviljen, ikke minst digitalt, er sterk i Bergens helsenæring. I tillegg utvikles bygg, organisasjoner og samhandling mellom aktører. Hva blir mulighetene fremover?

Frokostmøte hjerte

Glasblokkene er snart ferdige. Dette er en helt ny måte å tenke sykehus på der bl.a. barne- og ungdomsklinikken (inkl. barnepsykiatri), hele Kvinneklinikken og operasjonsrom skal inn. Protonsenteret, som blir banebrytende i Norge, reiser seg, og Haraldsplass har fornyet byggmassen. Hver endring av byggmasse representerer en organisasjonsendring. Dette, kombinert med mer tilgjengelighet og sammenkobling av helsetjenester, øker behovet for kompetanse rundt komplekse juridiske og kommersielle problemstillinger.

På dette frokostseminaret spør vi:

  • Hva betyr disse endringene – kan de bidra til økt innovasjonstakt, ny teknologi og å finne nye måter å levere tjenester på i behandlingen av ulike pasientgrupper? I så fall – hvordan?
  • Hvordan tar vi gode ideer ut fra klinikkene og løser de praktisk før de brukes i behandlingen?
  • Hvor viktig er næringslivets bidrag til løsninger på flere av våre store helsetrender?
  • Hvilke utfordringer og muligheter for innovasjon, utvikling av helsetjenester og samspill mellom offentlige og private aktører har vi i Bergen?

Registrering og frokost fra kl. 08.00. Møtet er gratis og åpent for alle, men meld deg på innen 26. oktober klokken 10:00.

Arrangører

Skeiv folkehelse – identitet, mental helse og vold

3.-3. november 2022

Kantinen, Årstadveien 17