MENY

Fredagspresentasjon fra HEMIL «Kulturelle fallgruver»

6.-6. januar 2023

Kantinen, Alrek helseklynge i Årstadveien 17

Få innblikk i noe av det som rører seg hos din Alrek-partner HEMIL, og tema "Kulturelle fallgruver i mellommenneskelige møter".

Nawar Mahmoud Ali Sayyad, foto: Inger Paulsen

Sett av en halvtime for å bli bedre kjent med fagmiljøene i Årstadveien 17! Fredagspresentasjonene blir holdt hver første fredag i måneden fra 09:00 til 09:30, i kantina, i regi av Husrådet i Årstadveien 17. Presentasjonene rullerer mellom de ulike fagmiljøene, og er en måte for ansatte og studenter, både i og utenfor Årstadveien 17, til å bli bedre kjent hva som rører seg i bygget. Denne gangen er det Institutt for helse, miljø og likeverd (HEMIL) sin tur – velkommen til en morgenkaffe/te og faglig påfyll!

"Kulturelle fallgruver i det mellom-menneskelige møte"

09:00-09:30 Sted: Kantinen, Årstadveien 17

Det finnes noen kulturelle fallgruver å være oppmerksom på, i møte med den kulturelt «andre», men hva handler disse fallgruvene om?

Nawar Mahmoud Ali Sayyad er stipendiat i barnevern ved Institutt for helse, miljø og likeverd (HEMIL). Med utgangspunkt i ni års arbeid i barnevernsfeltet, og nå forskning på barnevern, vil dette innlegget fokusere på hvorfor vi bør problematisere «kulturbegrepet» mer enn det vi gjør. Stipendiat Nawar Sayyad vil også si noe om hvilken fallgruver vi typisk går i når vi jobber med mennesker med andre kulturelle bakgrunner.

Undervisningsseminar: Vurdering for læring

22.-22. mars 2023

Munin, Alrek helseklynge, 0. etasje

Bilde av bygg: Eivind Senneset. Bilde av dame: Unsplash

Alrek studentkonferanse 2023

7.-7. juni 2023

Midgard, Alrek helseklynge, Årstadveien 17

Stalheim hotel

Konferanse: «First Nordic Conference on Medical Workplace Learning»

17.-19. september 2023

Stalheim Hotel, Voss

Digital helse-dager 2023

24.-25. mai 2023

Quality Hotel Edvard Grieg